KANDIDATEN MEESTERMATCH

Toe aan een nieuwe uitdaging? MeesterMatch helpt u graag aan een baan die bij u past!

Wij zoeken de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en willen u graag aan een optimaal passende baan helpen. De recruiters van MeesterMatch zijn u graag van dienst bij het vinden van een nieuwe baan. U vindt bij ons volwaardige gesprekspartners voor uw vragen en ambities. Met onze gesprekstechnieken en interviewvaardigheden halen wij de persoon achter het CV naar boven. Hierbij stellen wij met u uw ambities, vaardigheden, sterke kanten maar ook de ontwikkelpunten vast. Wij weten namelijk graag of u inderdaad goed past bij de functie waarop wordt gesolliciteerd. MeesterMatch zorgt voor de juiste match!

Klik hier voor de MeesterMatch vacaturedatabase


Wij verzorgen bij een bemiddeling voor een optimale begeleiding van het sollicitatietraject. U kunt ons te allen tijde benaderen met vragen over de werkgever of over de vacature. Wij kunnen u ook benaderen als wij een vacature tegenkomen waarvan wij denken dat die interessant voor u kan zijn.

Waarom via MeesterMatch solliciteren?

Onze kandidaten hebben een streepje voor

Persoonlijke benadering

Ondersteuning gedurende het sollicitatietraject

100% aandacht voor de perfect passende vacature

Onze kandidaten hebben een streepje voor
MeesterMatch staat bij haar klanten, de wervende scholen, voor kwaliteit. Kwaliteit in dienstverlening maar nog veel belangrijker kwaliteit in kandidaten die wij selecteren en voorstellen bij de scholen. Uw voordeel hierbij is dat scholen uw kandidatuur altijd hoog zullen waarderen waardoor uw kansen op een baan toenemen.
Om dit voordeel te behouden is MeesterMatch streng in haar selectie van de kandidaten. Maar ook dit werkt in uw voordeel, immers wanneer u geschikt door ons wordt bevonden voor een specifieke vacature kunt u ervan uitgaan dat uw ervaring en vaardigheden goed aansluiten bij de vereisten zoals die door de school zijn neergelegd.

Persoonlijke benadering
Om een optimale fit te vinden tussen u als kandidaat en een vacature acht MeesterMatch het van groot belang dat er een persoonlijke band is met de kandidaat. Het vinden van de juiste plek zit ‘m immers vaak juist in de zogeheten zachte factoren; factoren die niet 1-2-3 uit een C.V. op te maken zijn. Onze werkwijze is hierop afgestemd door u vanaf uw eerste contact met MeesterMatch te koppelen aan een vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Deze contactpersoon is voor u beschikbaar om vragen te beantwoorden, of u bij te staan bij mogelijke problemen. Door dit nauwe contact hopen wij u optimaal van dienst te kunnen zijn en tegelijkertijd een beter beeld van u als kandidaat te krijgen om zo een perfecte match te kunnen bewerkstelligen.

Ondersteuning tijdens het sollicitatietraject
Indien u daar behoefte aan heeft zal MeesterMatch u ondersteunen bij de voorbereiding op de sollicitatiegesprekken. Wij hebben hier onder andere een uitgebreid coachingpakket voor samengesteld, zodat u goed voorbereid de sollicitatiegesprekken in zult gaan.

100% aandacht voor de perfect passende vacature
Vanwege commerciële belangen laten veel werving- en selectiebureaus zich nog weleens verleiden tot het zogeheten ‘cv-schuiven’. Kandidaten worden zonder grondige voorwerkzaamheden aan de opdrachtgever doorgespeeld. In de praktijk leidt dit regelmatig tot verkeerde verwachtingen en teleurstellingen bij zowel de kandidaten als de scholen. MeesterMatch streeft ernaar om dit te allen tijde te voorkomen door immer een kwalitatief matchingsbeleid te voeren. Dit doen wij door middel van een uitgebreid intake gesprek en begeleiding van het begin tot het eind van het traject.

Het vinden van een interessante baan start eigenlijk dus gewoon bij MeesterMatch. Wij staan altijd voor u klaar, opereren vanuit uw wensen en zijn altijd bereid om dat stapje extra voor u te zetten. Wij maken graag eens kennis!

Meer informatie:
Klik hier voor meer informatie over ons privacy beleid.