WERKGEVERS MEESTERMATCH

Snel uw vacatures invullen en vertrouwen op een partij die streeft naar hoge kwaliteit van de match!

MeesterMatch is dé partij die voor u snel geschikte kandidaten weet te vinden. Met een bestand van 15.000 kandidaten weten wij na het doorlopen van een uitgebreid werving & selectie traject de juiste match voor u te maken. Wij weten als geen ander uw wensen te vertalen naar een gedegen vacaturebeschrijving en een profiel voor geschikte kandidaten.

“Bij moeilijk vervulbare vacatures scheelt het veel werk als er iemand met inzicht in de markt meezoekt en meeselecteert.”
De heer Hans Rookmaaker - Christelijk Gymnasium Sorghvliet

MeesterMatch verzorgt werving & selectie trajecten voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs en de BVE-sector. Voor vele onderwijsinstellingen hebben wij de vacatures ingevuld en wij staan garant voor een snelle service waar de kwaliteit van de aangeleverde kandidaten bovenaan staat. Kwaliteit in onze dienstverlening en snelheid in bemiddeling stralen wij graag naar u uit. Wij besteden veel aandacht aan het komen tot de juiste match!

Waarom via MeesterMatch uw vacatures invullen?

Specialist in online werven

Hoge kwaliteit

Persoonlijk contact

Bespaart u tijd

Uitstekende voorselectie

Contact met opleidingen

Specialist in online werven
U weet ook dat iedereen via internet zijn zoektocht start naar een nieuwe werkplek, vraag is hoe u deze mensen kunt bereiken. Wij hebben dat tot onze specialisatie gemaakt. MeesterMatch weet uw vacature onder de aandacht te brengen van de werkzoekenden binnen het onderwijs. Door onze ervaring en kanalen binnen de onderwijssector kunnen wij doelgericht uw vacature online presenteren.

Hoge kwaliteit
Door onze werkwijze praktisch en waar mogelijk geautomatiseerd in te richten werkt MeesterMatch op zeer efficiënte wijze. Dat stelt ons in staat ons te concentreren op de eigenlijke werkzaamheden; het vinden van de ideale kandidaat voor uw vacature. Wij nemen de tijd om uw opdracht goed in kaart te brengen en nog veel belangrijker de tijd om de kandidaat te selecteren en hierdoor bent u ervan verzekerd geschikte en gemotiveerde kandidaten aangeleverd te krijgen. Kunnen we onverhoopt geen geschikte kandidaten vinden, zal dit open gecommuniceerd worden; u zult nimmer met (deels) ongeschikte kandidaten ‘opgezadeld’ worden.

Persoonlijk contact
Voor iedere opdracht is 1 recruiter verantwoordelijk en met hem of haar kunt u altijd contact opnemen voor vragen. U wordt van het begin tot het eind van het wervingsproces persoonlijk begeleidt. Deze zelfde recruiter heeft te allen tijde ook het contact gehad met de kandidaten die wij aan u presenteren. Door deze werkwijze wordt een nauwe band met zowel u als opdrachtgevers als de kandidaten gegarandeerd, hetgeen voor kwalitatieve matching onontbeerlijk is.

Bespaart u tijd
Het vinden van de juiste kandidaat kost u tijd, veel tijd. MeesterMatch kan u veel werk uit handen nemen door het gehele voortraject voor haar rekening te nemen. Wij leveren u een beperkt aantal gemotiveerde kandidaten aan die voldoen aan het door u opgestelde profiel. U concentreert zich op het maken van de uiteindelijke keuze.

Uitstekende voorselectie
Voor iedere opdracht stellen wij een aparte vragenlijst die wij afnemen bij de kandidaten die wij selecteren voor uw vacature. Deze vragenlijst vormt het uitgangspunt om u de beste kandidaten te kunnen presenteren. Het is daarom van belang in het intake gesprek met u goed helder te krijgen aan welke eisen de kandidaat moet voldoen, dat zorgt ervoor dat wij onze voorselectie perfect kunnen doen.

Onderwijs hart
MeesterMatch is opgericht door dezelfde mensen die Jufels (studenten een bijbaan bieden op het voortgezet onderwijs) en Meesterbaan (de nr. 1 vacaturebank voor het onderwijs) zijn gestart. Wij weten wat er speelt en kennen de problemen en spelen in op deze ontwikkelingen. Onze recruiters stralen in hun werkwijze kennis van de branche uit en zijn goede gesprekspartners om u snel te kunnen voorzien van kandidaten die voldoen aan het door uw gewenste profiel

Contact met opleidingen
De juiste vooropleiding is essentieel voor het leveren van de kwalitatieve kandidaten. Wij vinden het daarom belangrijk om goed contact te onderhouden met de opleidingen. Echter nog belangrijker is dat iedereen die een onderwijsopleiding volgt ons kent wanneer zij op zoek zijn naar baan, en dat zou wel best eens uw vacature kunnen zijn. Het vinden van gemotiveerde en jonge kandidaten vormt een uitdaging, wij streven voortdurend naar om hier onze kerncompetentie van te maken. 

Binnen het team van MeesterMatch kunt u rekenen op goede gesprekspartners. Gesprekspartners die begrijpen wat u wilt en wie u zoekt. Daarbij zijn wij altijd kritisch en bedienen wij u in onze dienstverlening op een wijze zoals u dat wenst. Een betrokken en resultaatgerichte bemiddeling waar wij staan voor kwaliteit!

Vacature aanmelden
Als u een vacature wilt aanmelden, kunt u met ons contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00u t/m 18:00u op telefoonnummer: 010 – 851 85 11. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@meestermatch.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

U kunt van onze website onze documentatie downloaden.

Meer informatie:
Klik hier voor meer informatie over onze opdrachtgevers.