OVER MEESTERMATCH

MeesterMatch is het werving & selectiebureau voor het onderwijs in Nederland waar kwaliteit en service bovenaan staan.

Klik hier voor onze recruiter vacature
Klik hier voor al onze informatiedocumenten
Klik hier voor informatie over onze nieuwe vestiging

Als professional in het onderwijs zorgt MeesterMatch voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Wij zorgen ervoor dat uw school optimaal kan presteren door de juiste mensen aan te nemen. Kandidaten kunnen hun wensen binnen een nieuwe werkplek invullen en wellicht zelfs overtreffen.

Onze missie en visie
MeesterMatch richt zich expliciet op de arbeidsbemiddeling van bevoegde docenten, OOP-ers, ZZP-ers en managementfuncties in het primair, voortgezet en beroepsonderwijs.

Onze kandidaten zijn of starter in het onderwijs of beschikken over aantoonbare werkervaring binnen het onderwijs. Door onze ervaring en expertise op het gebied van personeel & organisatie en een goed onderhouden netwerk, zijn wij in staat snel de juiste mensen te leveren voor uw vacatures. Het matchen van de kwaliteiten van de kandidaat met de wensen van onze opdrachtgever is waar wij voor staan.

Lees meer over de voordelen voor kandidaten
Lees meer over de voordelen voor werkgevers

Onze historie
MeesterMatch is ontstaan uit de werving & selectie diensten binnen Meesterbaan. Meesterbaan is dé vacaturebank voor het onderwijs. Hier kunnen scholen zelf hun vacatures plaatsen en reacties van sollicitanten afhandelen. De naam MeesterMatch is in 2008 officieel in het leven geroepen en gaat nu zelfstandig verder als werving & selectiebureau in het onderwijs. MeesterMatch werkt waar nodig nauw samen met Meesterbaan om snel geschikte kandidaten te kunnen benaderen. MeesterMatch heeft zo’n 500 unieke bezoekers per dag. Meesterbaan heeft zo’n 2500 unieke bezoekers per dag.

Ons team
Wij hebben een goede naam opgebouwd bij zowel opdrachtgevers als kandidaten. Maar er is meer nodig om u te voorzien van de juiste kandidaat. Daarvoor hebben wij alles in huis. Het team van MeesterMatch bestaat uit een aantal ervaren recruiters met een staat van dienst binnen het onderwijs. Wij weten wat er komt kijken om uw personeelsbehoefe om te zetten in een succesvolle MATCH.

Lees meer over de oprichters

Onze waarden
Wij houden vast aan onze waarden en werken volgens een gedegen proces met een efficiënte werkwijze. Dit streven naar kwaliteit merkt u. Wij hebben een aantoonbaar trackrecord van succesvolle bemiddelingen voor uiteenlopende functies. Die ervaring nemen wij graag mee met de invulling van uw opdracht. Binnen MeesterMatch streven wij altijd naar een lange termijn relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Wij gaan nooit voor gewin op korte termijn. Dit stralen wij uit in onze werkwijze en onze service.

Heeft u een vacature? Neem dan uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.