HET MEESTERMATCH TEAM

Betrokkenheid en elkaar aanvullen is het mooiste wat er is.

MeesterMatch bestaat uit een team van medewerkers met kennis en ervaring op het gebied van personeelsmanagement, arbeidsbemiddeling en een grote werving & selectie ervaring. Iedere medewerker heeft een eigen toegevoegde waarde binnen de organisatie. Ze passen bij elkaar en vullen elkaar aan. Daarbij trainen we veel in ons vakgebied. Het interviewen van kandidaten en opdrachtgevers is ons dagelijks werk. We besteden veel aandacht aan trainingen en persoonlijke groei. Want MeesterMatch groeit naarmate wij zelf ook groeien.

De oprichters zijn Harjan Brand, Martijn Dijkshoorn en Maarten van Vliet. Alle drie Bedrijfskundigen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan met het opzetten van vacaturebanken op internet en daarnaast ook steeds vaker het invullen van vacatures via werving & selectie is besloten om MeesterMatch op te richten. Hiermee hebben scholen nu 1 aanspreekpunt voor vacatures die middels dit traject kunnen worden ingevuld. In de afgelopen jaren is uit ervaring gebleken dat het voor scholen steeds moeilijker wordt om snel aan goed personeel te komen. MeesterMatch heeft een groot kandidatenbestand en heeft diverse specialisten rondlopen die weten hoe een succesvolle match tot stand komt.

Binnen het team van MeesterMatch kunt u rekenen op goede gesprekspartners. Gesprekspartners die begrijpen wat u wilt en wie u zoekt. Onze recruiters staan garant voor een intake waarin uw wensen worden vastgelegd en zorgen voor de aanlevering van de kandidaten die ruimschoots voldoen aan het opgestelde profiel.

De drie oprichters zijn ondernemende persoonlijkheden die continu streven naar kwaliteit in hun werk en het leveren van een top service naar de opdrachtgever.

Hieronder meer over de oprichters:

Harjan Brand – Algemeen management
Harjan Brand is binnen MeesterMatch verantwoordelijk voor het Algemeen management. Harjan Brand weet als geen ander een organisatie op te zetten en in te richten zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Voor MeesterMatch zijn wij continu op zoek naar nieuwe recruiters die mee willen groeien met onze organisatie. Voor meer informatie stuur een e-mail naar harjan@meestermatch.nl.

Martijn Dijkshoorn – werving & selectie
Martijn Dijkshoorn is binnen Meesterbaan verantwoordelijk voor de werving & selectie.  Martijn is een prettige persoonlijkheid die een ondernemende instelling heeft en altijd zorgt voor een gedegen uitwerking van de kennis op het gebied van werving & selectie. Nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt weet Martijn als geen ander te herkennen en onder woorden te brengen. Voor meer informatie stuur een e-mail naar martijn@meestermatch.nl.

Maarten van Vliet – Marketing & Sales
Maarten van Vliet is binnen MeesterMatch verantwoordelijk voor de Marketing & Sales activiteiten. Daarbij zorgt Maarten voor de juiste vertaling van de wensen van de klant naar mooie geschikte diensten binnen MeesterMatch. Maarten is een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid die graag met u in gesprek gaat over de mogelijkheden van MeesterMatch en denkt graag met u mee over de uitstraling van uw vacatures richting werkzoekenden. Voor meer informatie stuur een e-mail naar maarten@meestermatch.nl.