ONZE LOCATIE

MeesterMatch is het werving & selectiebureau voor het onderwijs in Nederland waar kwaliteit en service bovenaan staan.

MeesterMatch heeft zich onlangs gevestigd op een schitterende locatie in Rotterdam. Een locatie waar we trots op zijn. In het Minervahuis III op de 2e verdieping op de Meent in Rotterdam werken wij vol enthousiasme en gedrevenheid voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Op onze locatie zijn diverse mooie werkplekken voor onze medewerkers en wij hebben hier op deze locatie in Rotterdam centrum diverse mogelijkheden voor een werkbespreking of presentatie. Onze locatie is voorzien van draadloos internet en andere kantoorfaciliteiten.

Wij ontvangen u graag op onze nieuwe locatie!

Minervahuis
Minervahuis III is een van de eerste gebouwen in de kenmerkende stijl van de Wederopbouwarchitectuur uit 1949 en is gebouwd op de plek waar voorheen de beroemde Rosaliakerk stond op de hoek Rodezand en Leeuwenstraat.

Voor meer informatie zie: http://www.minervahuis.nl

Adresgegevens
Minervahuis III (2e verdieping)
Rodezand 34
3011 AN ROTTERDAM (geen postadres)

Contactgegevens
MeesterMatch
Postbus 84005
3009 CA ROTTERDAM


T: 010 – 851 85 11
E: info@meestermatch.nl
I: http://www.meestermatch.nl

Foto's
Zie hieronder een foto van onze locatie:


Vacature aanmelden
Als u een vacature wilt aanmelden, kunt u direct met ons contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00u t/m 18:00u op telefoonnummer: 010 – 851 85 11. Wanneer u een vacature wilt aanmelden bij MeesterMatch kunt u ook ons formulier invullen.